En litt annerledes julefestival

Vegansk Julefestival er et arrangement for alle som er opptatt av nydelig mat, etiske julegaver og god julestemning. Den arrangeres på DogA i Oslo lørdag 14. og søndag 15. desember. Åpent fra 11-18 begge dager. 

Alle er velkommen denne dagen! Om du er veganer, vegetarianer, er med på kjøttfri mandag eller ingen av delene så er denne festivalen ment som en inspirasjon og skal være til glede for alle. Det er tilrettelagt for rullestolbrukere og passer for voksne og barn i alle aldre. Vi anbefaler å la barnevogner være hjemme pga plass.

Thomas Olsen er initiativtaker for festivalen. Han driver bloggen Veganmannen.no, og holder blant annet veganske kokkekurs og foredrag. Han har mange år bak seg med dyrerettighetsarbeid, både hos NOAH, PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), Dyrebeskyttelsen og SPCA. Han har også vært deltager på "Kakekrigen" på FEM, kokkelert med Wenche på God Morgen Norge ved flere anledninger og er svært opptatt av å promotere en vegansk livsstil på best mulig måte.

Andre Skoog jobber også med Vegansk Julefestival. Han har en bachelorgrad i økonomi- og administrasjon og markedsføring. Han har tidligere drevet Norges første plantebaserte dagligvarebutikk og nettbutikken Plantemat. Han har bred kunnskap om plantebasert mat og veganske produkter.

Oppsett av nettsider og logo er laget av Sally Renshaw, som står bak Vegan Norway.

Vi håper at denne festivalen vil inspirere, engasjere og motivere!

Foto: Orhan Kuresevic

Foto: Orhan Kuresevic